VIB Isolatietechniek en Stinstra Isosystems bundelen hun krachten


Geachte klant, leverancier,

Met plezier willen wij u informeren dat per 1 juli 2024, VIB Isolatietechniek en Stinstra Isosystems hun krachten zullen bundelen en samen verdergaan onder de nieuwe naam: Cool Construct.

Binnen Cool Construct wordt de uitgebreide kennis en ervaring van beide bedrijven krachtig gebundeld. Dit is in uw voordeel, want het resulteert in een prachtig team van gepassioneerde maatwerkspecialisten om u optimaal van dienst te zijn. Nu en in de toekomst!

De samenvoeging betekent dat ons gehele personeel inzetbaar is onder de naam Cool Construct. Dit stelt ons in staat om nog beter in te spelen op uw behoeften en om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden op het gebied van koude-, warmte- en foodsafe isolatiesystemen. VIB Isolatietechniek en Stinstra Isosystems zijn onderdeel van de Cold Care Group en dat blijft ook zo in de nieuwe samenstelling. De Cold Care Group is marktleider in de bouw van geconditioneerde ruimtes en gebouwen.

Wellicht moet u even wennen aan deze naamswijziging, maar wij verzekeren u dat onze inzet op het gebied van isolatiebouw, verbouw en renovatie onveranderd blijft. Alle bestaande afspraken en contactpersonen blijven hetzelfde, zodat de overgang voor u zo soepel mogelijk verloopt. Cool Construct zal een nieuw pand betrekken. Het nieuwe adres per 1 juli is Nieuwe Aamsestraat 88, 6662 NK in Elst (GLD).

Wij kijken uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking onder onze nieuwe naam. Mocht u vragen hebben over deze verandering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Directie en alle medewerkers van Cool Construct

Voorheen VIB Isolatietechniek en Stinstra Isosystems
www.coolconstruct.com

Proud member van de Cold Care Group
www.coldcaregroup.nl